Ohjeita

Oheisessa alavalikossa on ohjeita erilaisiin sairauksiin ja muihin aiheeseen liittyviin asioihin.

Kun tulet klinikalle, pidä eläin kytkettynä! Oven takana voi olla nukutuksesta heräävä eläin joka voi käyttäytyä arvaamattomasti, ulko-ovi saattaa aueta seuraavan asiakaan tullessa sisälle. Vaikka koirasi on kotona sisäsiisti, monesti ne voivat vastaanotolla merkkailla ja nostaa koipeaan. Koirien vastaanotolla aiheuttamista merkkailuvahingoista laskutamme siivouslisän ja rehusäkkeihin tehdyistä merkkauksista omistaja joutuu korvaamaan rehusäkin hinnan, koska se on sen jälkeen myyntikelvoton.

Samoin kissat pitää pitää kuljetuslaatikossaan tai hihnassa tutkimuksen aloittamiseen saakka. Kissan pyydystäminen klinikan kalusteiden alta ei ole mukavaa meille eikä kissalle.

Ilmoitathan heti klinikalle tullessasi jos eläimesi on vihainen ihmisille tai muille eläimille, niin osaamme huomioida sen toiminnassamme. Käytämme usein kuonokoppaa koirille vaikka ne kotona ovatkin kilttejä, kipeänä ja vieraassa ympäristössä käytös voi olla arvaamatonta.

Näillä yhteisillä pelisäännöillä tehdään käynnistä mukavaa ja turvallista sekä meille työntekijöille, Teidän lemmikillenne ja muille asiakkaille.