Me palvelemme Tervetissä

Eläinlääketieteen tohtori Terhi Simonen-Jokinen

Terhi perusti oman klinikan vuonna 2005 toimittuaan sitä ennen mm. kunnaneläinlääkärinä ja tutkijana. Terhi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001. Erityiset kiinnostuksen kohteet eläinlääkärin työssä ovat urheiluhevosten terveys sekä metsästyskoirien terveydenhuolto. Yrittäjyys ja asiakaspalvelu sekä oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä.

Tallissa työskentelevät hiirikissat Ninni ja Nuppu ja siellä asustelee Terhin oman suomenpienhevosen Raijan lisäksi myös sekalainen seurakunta muita hevosia. Lisää tallin kuulumisia voit katsoa TÄSTÄ

Eläinlääkäri Noora Jantunen

Noora työskentelee meillä yksittäisiä päiviä silloin tällöin, varsinainen työpaikka on tällä hetkellä Saarijärvellä Kattia Kanssa -klinikalla. Lisäksi Noora käy keikkaluontoisesti päivystämässä kunnaneläinläkärien sijaisena. Noora on opiskellut Tartossa ja valmistunut eläinlääkäriksi keväällä 2018. Kansainvälinen nuori eläinlääkäri käy myös kehittyvissä maissa tekemässä hyväntekeväisyyspraktiikkaa kun muilta töiltä ehtii.

Avustaja Marianna Kuusela

Marianna eli tuttavallisemmin Maru on koulutukseltaan hevosenhoitaja ja agrologi. Hän emännöi Santunmäen hevostilaa Saarijärven Koskenkylällä. Maru valmistui joulukuussa 2017 hevoshierojaksi ja opiskelee tällä hetkellä oppisopimuksella klinikkkaeläinhoitajaksi.