Me palvelemme Tervetissä

Eläinlääketieteen tohtori Terhi Simonen-Jokinen

Terhi perusti oman klinikan vuonna 2005 toimittuaan sitä ennen mm. kunnaneläinlääkärinä ja tutkijana. Terhi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001. Erityiset kiinnostuksen kohteet eläinlääkärin työssä ovat urheiluhevosten terveys sekä metsästyskoirien terveydenhuolto. Yrittäjyys ja asiakaspalvelu sekä oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä.

Tallissa työskentelevät hiirikissat Ninni ja Nuppu ja siellä asustelee Terhin oman suomenpienhevosen Raijan lisäksi myös sekalainen seurakunta muita hevosia. Lisää tallin kuulumisia voit katsoa TÄSTÄ

Eläinlääketieteen kandidaatti Iina Valkeisenmäki

Iina on aloittanut eläinlääkärintyöt syksyllä 2017 ja on eläinlääkärin opintojensa ohella kouluttautunut myös eläinakupunktioon. Iinalla on omia koiria kaksi kappaletta ja aiemmin, kun työt eivät vielä haitanneet harrastamista, islanninhevosharrastus on ollut lähellä sydäntä. Iina on kiinnostunut sekä pieneläimistä että hevosista ja kouluttautuu edelleen hevosten hammashoidon saralla.

Avustaja Marianna Kuusela

Marianna eli tuttavallisemmin Maru on koulutukseltaan hevosenhoitaja ja agrologi. Hän emännöi Santunmäen hevostilaa Saarijärven Koskenkylällä. Maru valmistui joulukuussa 2017 hevoshierojaksi ja opiskelee tällä hetkellä oppisopimuksella klinikkkaeläinhoitajaksi.