Me palvelemme Tervetissä

Eläinlääketieteen tohtori Terhi Simonen-Jokinen

Terhi perusti oman klinikan vuonna 2005 toimittuaan sitä ennen mm. kunnaneläinlääkärinä ja tutkijana. Terhi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001. Erityiset kiinnostuksen kohteet eläinlääkärin työssä ovat urheiluhevosten terveys sekä metsästyskoirien terveydenhuolto. Yrittäjyys ja asiakaspalvelu sekä oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä.

Kotoa löytyy sileäkarvainen kettuterrierinarttu Maddie. Tallissa työskentelevät hiirikissat Ninni ja Nuppu ja siellä asustelee Terhin oman suomenpienhevosen Raijan lisäksi myös sekalainen seurakunta muita hevosia. Lisää tallin kuulumisia voit katsoa TÄSTÄ

Eläinlääketieteen kandidaatti Iina Valkeisenmäki

Iina on aloittanut eläinlääkärintyöt syksyllä 2017 ja on eläinlääkärin opintojensa ohella kouluttautunut myös eläinakupunktioon. Iinalla on omia koiria kolme kappaletta ja aiemmin, kun työt eivät vielä haitanneet harrastamista, islanninhevosharrastus on ollut lähellä sydäntä. Iina on kiinnostunut sekä pieneläimistä että hevosista ja kouluttautuu edelleen hevosten hammashoidon saralla.

Eläinlääketieteen YO, "Kesäkandi" Maija Vesterinen

Maija opiskelee eläinlääkäriksi Virossa Tarton yliopistossa ja työskenteli meillä kesän 2017 ja ehkäpä tuurailee opintojen lomassa jatkossakin. Maija oli mukana YLEn Kandit-ohjelman kuvauksissa. Ohjelmassa seurataan opiskelijan elämää ja ensimmäistä kesää eläinlääkärin työssä. Kuvaukset tapahtuvat kesän 2017 aikana ja sarja esitetään alkuvuodesta 2018.

Hevosenhoitaja, hevoshieroja Marianna Kuusela

Marianna eli tuttavallisemmin Maru on koulutukseltaan hevosenhoitaja ja agrologi. Hän emännöi Santunmäen hevostilaa Saarijärven Koskenkylällä. Tervetissä Maru vastaa hevosklinikan päivittäisestä toiminnasta ja kehittämisestä. Maru valmistui joulukuussa 2017 hevoshierojaksi, tästä lisätetoa Santunmäen nettisuvulta:

Eläintenhoitajaopiskelija, avustaja Mona Nappari

Mona opiskelee Ylä-Savon ammattioppilaitoksessa Iisalmessa eläintenhoitajaksi suuntautumisvaihtoehtonaan eläinhoitolan pitäjä. Tervetissä Monan toimenkuvana on avustaa pieneläinklinikan toiminnassa ja asiakaspalvelussa. Harrastuksiin kuuluu IPO (kansainvälinen suojelukoe) oman belgianpaimenkoira malinois -poju Alfan kanssa ja koiralaumaan kuuluu myös brasilianterrieri Bona. Tervetin lisäksi Mona trimmaa omalla toiminimellä kotikoiria ja on mukana Soinilaisen Ranchin eläinhoitolan toiminnassa. Lisätietoa trimmauksista ja hoitolapalveluista: