Me palvelemme Tervetissä

Eläinlääketieteen tohtori Terhi Simonen-Jokinen

Terhi perusti oman klinikan vuonna 2005 toimittuaan sitä ennen mm. kunnaneläinlääkärinä ja tutkijana. Terhi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001. Erityiset kiinnostuksen kohteet eläinlääkärin työssä ovat urheiluhevosten terveys sekä metsästyskoirien terveydenhuolto. Yrittäjyys ja asiakaspalvelu sekä oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä.

Kotoa löytyy sileäkarvainen kettuterrierinarttu Maddie. Tallissa työskentelevät hiirikissat Ninni ja Nuppu ja siellä asustelee Terhin oman suomenpienhevosen Raijan lisäksi myös sekalainen seurakunta muita hevosia. Lisää tallin kuulumisia voit katsoa TÄSTÄ

Eläinlääketieteen kandidaatti Iina Valkeisenmäki

Iina on aloittanut eläinlääkärintyöt syksyllä 2017 ja on eläinlääkärin opintojensa ohella kouluttautunut myös eläinakupunktioon. Iinalla on omia koiria kolme kappaletta ja aiemmin, kun työt eivät vielä haitanneet harrastamista, islanninhevosharrastus on ollut lähellä sydäntä. Iina on kiinnostunut sekä pieneläimistä että hevosista ja kouluttautuu edelleen hevosten hammashoidon saralla.

Eläinlääkäri Maija Vesterinen

Maija on valmistunut eläinlääkäriksi Virosta Tarton yliopistosta. Maija on työskennellyt meillä jo usemman lomatuurauksen ensin hoitajana, sitten eläinlääkärinä. Maija oli mukana YLEn Kandit-ohjelman kuvauksissa, https://yle.fi/aihe/kandit. Heinäkuussa Maijan tie vie Dubaihin hevossairaalaan suorittamaan internship-ohjelmaa.

Hevosenhoitaja, hevoshieroja Marianna Kuusela

Marianna eli tuttavallisemmin Maru on koulutukseltaan hevosenhoitaja ja agrologi. Hän emännöi Santunmäen hevostilaa Saarijärven Koskenkylällä. Tervetissä Maru vastaa hevosklinikan päivittäisestä toiminnasta ja kehittämisestä. Maru valmistui joulukuussa 2017 hevoshierojaksi, tästä lisätetoa Santunmäen nettisuvulta:

Eläintenhoitajaopiskelija, avustaja Mona Nappari

Mona opiskelee Ylä-Savon ammattioppilaitoksessa Iisalmessa eläintenhoitajaksi suuntautumisvaihtoehtonaan eläinhoitolan pitäjä. Tervetissä Monan toimenkuvana on avustaa pieneläinklinikan toiminnassa ja asiakaspalvelussa. Harrastuksiin kuuluu IPO (kansainvälinen suojelukoe) oman belgianpaimenkoira malinois -poju Alfan kanssa ja koiralaumaan kuuluu myös brasilianterrieri Bona. Tervetin lisäksi Mona trimmaa omalla toiminimellä kotikoiria ja on mukana Soinilaisen Ranchin eläinhoitolan toiminnassa. Lisätietoa trimmauksista ja hoitolapalveluista: